Modalități ușoare de a crește baza de date de internet marketing prin e-mail

Este un an nou și sunteți gata să vă duceți afacerea on the net la un nivel complet nou. Dar de unde să începem? O bază de day strongă de marketing prin e-mail poate fi piesa lipsă a puzzle-ului dvs. de creștere în 2018.

"Dar așteptați", ați putea să vă gândiți. "Nu este marketingul de electronic mail mort?" Contrar credinței populare, marketingul prin e-mail este viu și bine - a evoluat pur și simplu.

Și dacă nu participați la această evoluție, afacerea dvs. on line poate să dispară.

Iată câteva sfaturi utile pentru construirea bazei de day de promoting prin e-mail pentru a ajunge la mai mulți clienți și pentru a vă dezvolta afacerea on the net.

Să începem!

De ce să utilizați o bază de day de advertising and marketing prin e-mail?
Emailul este aici pentru a rămâne.

Sigur, media socială a preluat rolul de mijloc de comunicare keyă pentru mase. Dar nu poate înlocui e-mailurile.

Ce este atât de grozav despre a avea o bază de date de advertising prin e-mail?

În primul rând, e-mailurile pot fi personalizate. Între timp, publicitatea tradițională preia mai mult o abordare unică.

În al doilea rând, puteți promova ofertele companiei în timp actual. Asta inseamna ca nu mai asteptati ca o campanie publicitara traditionala sa fie dezvoltata si apoi implementata inainte ca in last sa puteti obtine mesajul despre o oferta speciala pe care ati fost pe moarte sa o promovati.

În moreover, cu anunțurile TV, de imprimare și radio, vă confruntați cu restricții privind numărul de persoane pe treatment le puteți viza cu publicitatea dvs.

Dar prin e-mail, nu aveți aceleași restricții. Doar loviți "Trimiteți" și puteți găsi mesajul dvs. lovind căsuțele poștale ale aparent nenumăamount persoane în timp report.

Experienceți Oamenii doriți să vă alăturați listei
Deci, actual cum puteți encounter baza de date de internet marketing prin e-mail să funcționeze mai bine pentru dvs.?

În primul rând, deal with ca oamenii să vrea să obțină un loc pe lista de e-mailuri. Cu alte cuvinte, oferiți-le ceva ce ar fi valoros. De exemplu, poate aveți o carte Digitală Particulară cu cele mai recente bloguri. Sau poate aveți un ghid de bază, infographic sau albă pe care le-ar fi utile. Poate doriți să oferiți reduceri special sau chiar o reducere de primă comandă.

Aflați ce doresc clienții dvs. Cum puteți advertăuga valoare vieții lor?

Acesta este actual ceea ce doriți să le furnizați în schimbul adreselor lor de e-mail - în principal plata acestora pentru conținutul unic pe care îl oferiți.

De asemenea, asigurați-vă că plasați un hyperlink-cheie proeminent în apropierea ofertei speciale. Puteți include chiar și un pop-up de ofertă treatment apare atunci când cineva vizitează internet site-ul dvs. pentru prima dată.

Oricare dintre aceste tactici va garanta că clientul dvs. curent server dedicat sau potențial va vedea oferta dvs. Particulară, ceea ce înseamnă o șansă mai mare de a encounter lista să crească.

S-ar putea să te gândești: "Dar deja am un formular de înscriere la newsletter-ul meu pe web page-ul meu."

Având un formular de înscriere treatment solicită utilizatorilor de World wide web să se aboneze la newsletter-ul companiei este cu siguranță un punct de plecare excelent. Dar nu este suficient dacă doriți cu adevărat să vă construiți baza de day în 2018.

Oferiți un Webinar

În lumea modern-dayă de înaltă tehnologie, oricine este cineva oferă un webinar.

De ce?

Deoarece sunt instrumente de advertising and marketing excelente pentru creșterea bazei de clienți și promovarea gradului de conștientizare a mărcii dvs. de afaceri. Ei au un timp destul de scurt de plumb, așa cum puteți avea unul gata să meargă în doar patru până la șase săptămâni.

În additionally, puteți rula webinar-ul dvs. cu numere mari sau numere mici. Nu vă îngrijorați de numărul minim de participanți, de catering, de parcare sau de un loc de întâlnire.

Mai mult decât atât, puteți ajunge la persoane din întreaga lume prin webinar, nu doar pe cele din aria geografică locală.

În additionally, nu trebuie neapărat să vorbiți ca parte a webinarului dvs. dacă nu sunteți un fan al vorbirii publice. Pur și simplu un qualified oaspete împărtăși lumina reflectoarelor cu tine, învățând participanților dvs. ceva valoros.

Webinarii sunt un mod simplu și ieftin de a atrage noi clienți sau chiar de a vă construi relațiile cu clienții existenți.

Dați-le o cerință ca participanții să își prezinte numele și alte day personale relevante ca parte a procesului de înregistrare a webinarului.

Puteți utiliza chiar și o funcție de înregistrare încorporată pentru a transforma webinarul într-un videoclip on the internet, pe un DVD sau pe un video podcast, când sa terminat. În această situație, veți dori să solicitați utilizatorilor de Website să vă ofere informații pe internet site-ul dvs. înainte de a putea descărca sau vizualiza înregistrarea.

Colectarea datelor offline
Deplasarea offline pentru a vă construi afacerea on the internet poate părea contraintuitivă, dar aveți încredere în noi: poate fi cea mai bună mișcare pe treatment o confrontți în acest an.

Deci, cum arată colecția de date offline?

Ai putea folosi stilou și hârtie vechi de modă veche pentru a nota numele și e-mailurile oamenilor.

Sau, dacă vizitați o expoziție comercială, un Competition sau o expoziție, aveți un container pentru ghirlanda, pentru colectarea cărților de vizită ale altor persoane.

La sfârșitul zilei, te vei simți ca un copil într-un magazin de bomboane.

Începeți o competiție

Vrei o modalitate încercată și adevărată de a-ți dezvolta baza de date de advertising prin e-mail?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *